Karierni Coaching

Investirajte v svojo kariero

Karierni Coaching

Investirajte v svojo kariero.

To je najboljša poslovna odločitev, ki jo boste sprejeli.

Karierni coaching bo odklenil vaš potencial in dvignil vašo kariero na naslednjo raven.

Delajte v partnerstvu, da dosežete Karierni cilj s trajnostnim učinkom.

Želite spremeniti Karierno pot, jo nadgraditi na naslednjo raven, potrebujete premislek, kaj si želite ali pa ste se znašli na fluidnem trgu, v zahtevni situaciji in potrebujete podporo za krmarjenje le te? Ključna beseda vašega coaching potovanja je trajnostni učinek.

Zagotovite si trajnostni učinek poti vaše karierne rasti, umetnosti zadržanja uspešne kariere, ustvariti kontinuiteto rasti, nemoč spremeniti v moč, povečati nivo energije, preskočiti ciklanje, sabotažo in destrukcijo, nezaupanje, odpreti osebne in karierne potenciale ter pluti z odprtimi jadri skozi življenje.

Glede na vaše karierne cilje bomo skupaj ustvarili celovit Akcijski načrt z vsemi orodji, ki jih potrebujete za Uspeh in delali na tem z roko v roki.

Rast v Zaupanju.

Šele v Zaupanju lahko povečate svoj potencial in stopite v pravo smer kariernega razvoja.

Fokus v Uspeh.

Osredotočamo se na praktične rešitve za rast vaše kariere v prihodnosti, ki bo prinesla  merljiv uspeh tudi na osebni poti.

Povečanje Agilnosti

V sinergiji zavezništva   povečujete vašo agilnost v smeri odločnega premikanja, s pozitivno energijo, ki bo postala naravni del Vas.

Delam osebno ena na ena z ljudmi:

  • ki želijo utrditi ali nadgraditi obstoječo karierno pot,
  • ki želijo dodatno raziskovati in razvijati svojo karierno pot vertikalno ali horizontalno,
  • se soočajo z zahtevno situacijo in bi radi delali na svojih prioritetah in karierni smeri,
  • se počutijo, da so obtičali v svojem trenutnem položaju,
  • ki bi radi obravnavali določeno temo glede na trenutno situacijo,
  • oblikovali pravo izbiro karierne poti.

Na splošno delam z ljudmi, ki imajo visoke standarde do sebe in okolice.

Karierna pot ima mnogo poti, glavnih in stranskih, pomembno je, da prepoznamo tisto, ki nam osmišlja življenje.

Razvojno naravnano Karierno potovanje je prepleteno s koraki:

Potovanje je sestavljeno iz večih coaching srečanj v okviru katerih poiščete odgovore na vašo karierno temo. Začnemo pri viru, torej pri vas. Deležni ste kreativnih orodij, tehnik in vprašanj.

Potujemo skozi čas vaše karierne poti še posebej, če menite, da je potrebna ocena na kateri točki se nahajate in želite razmisliti: Kdo sem? Kako naprej? Kam želim? Odgovori na ta vprašanja vam bodo pomagali prepoznati kaj je za vas najbolj pomembno v življenju.

Opredelili bomo mesto kariere v vašem življenju, utrdili zavedanje o vaših prednostih, prepoznali vaše profesionalne vrednote, karierna sidra, veščine, lastnosti, ključne dosežke …

Katera karierna pozicija je najboljša za Vas. Kaj želite in kaj ne želite v svoji sedanji ali prihodnji karierni vlogi. 

Prepoznati karierne napredke in morebitne karierne zastoje, kje ste obtičali in razloge zakaj, narediti preboj in si odgovoriti kako se premakniti naprej. Karierni zastoj, v smislu evolucijskega dela vaše Karierne poti, boste preoblikovali v karierni napredek.

V coaching srečanjih Vam pomagam integrirati mozaik vaše kariere, ter vas dodatno podprem s skrbno izbranimi orodji za Vas.

Sprejeti karierno odločitev, ki je v skladu s tem KDO SEM in z vašim Življenjskim poslanstvom. Ko se zavemo svojega poslanstva se počutimo kot doma in ko je le to prežeto z nami stopimo v svojo notranjo moč.

Raziskati tudi zunanje dejavnike. Ta perspektiva vas podpre v razumevanju vplivov zunanjega okolja, ter vas opremi s spoznanji o realnih možnostih in kontrole le teh. Uporabili bomo vse notranje in zunanje Vire.

Zasejali bomo seme vaše karierne prihodnosti z Načrtom kako uresničiti karierne odločitve. Poleg kratkoročnih in dolgoročnih ciljev ter strategije bomo opredelili tudi konkretne akcijske korake za dosego Cilja(ev).

Podprem vas pri pripravi vaše predstavitve vključno s pripravo na zaposlitveni intervju.

Kontinuirano vas spremljam z vašo temo do CILJA. Delali bomo na notranjem in zunanjem networking-u in vaši blagovni znamki.

Ves ta čas bomo delali tudi na osebnem ravnotežju. Z vašim mandatom seveda.

Na tem potovanju boste torej pluli skozi nova karierna spoznanja, okrepili zavedanje, odkrili izbire in vire, živeli možnosti in priložnosti ter dosegli CILJ.
In če ste v Kariernem zastoju ga boste evolucijsko preoblikovali v Karierni napredek.

Prava, pronicljiva vprašanja in orodja vas na Coaching potovanju napolnijo z ustvarjalnostjo in kreativo, radovednostjo, ter polnijo z energijo. Pripeljem vas do vaših odgovorov.

Odgovori za vse vaše izzive so Vaši. Izključno Vi upravljate svoje življenje.

Z učinkovitim coachingom dodajte svež veter v vaša jadra.

Glede na vaše karierne cilje bomo skupaj ustvarili celovit Akcijski načrt z vsemi orodji, ki jih potrebujete za Uspeh in delali na tem z roko v roki.

POŽENITE EVOLUCIJO KARIERE V SMERI SRCA

Redna Coaching Srečanja 1:1 po dogovoru

10 Coaching srečanj

Popoln program, ki vam omogoča več globokih potopov tam, kjer najbolj potrebujete.

Osredotočeno delate na Kariernem vzponu vaše Kariere.

Poglobljeno 2 uro začetno srečanje.

Poglobljen pristop s coaching orodji in tehnikami Karierne evolucije.

Integrativen Karierni pristop.

Strateški Karierni Načrt.

Zaključno srečanje v izbranem okolju.

Stalen dostop do Coacha za ohranitev vašega zagona.

Dogovorjena srečanja potekajo on line in/ali v živo.

Opcijsko za doplačilo: 3 dnevno pospeševanje karierne evolucije, 1:2 Coacha, v mediteranskem okolju.

POPELJITE SVOJO KARIERO NA NASLEDNJO RAVEN

Redna Coaching Srečanja 1:1 po dogovoru

8 Coaching srečanj

Popoln program, ki poglobi možnosti vašega kariernega razvoja na naslednjo raven.

Osredotočeno delate na Kariernem razvoju vaše Kariere.

Uvodno srečanje, razvojno naravnano.

Celovit pristop z coaching orodji in tehnikami Kariernega razvoja.

Integrativen Karierni pristop.

Razvojni Karierni Načrt.

Zaključno srečanje v izbranem okolju.

Stalen dostop do Coacha za ohranitev vašega zagona.

Dogovorjena srečanja potekajo on line in/ali v živo.

PREMAGAJTE SPECIFIČNE KARIERNE IZZIVE

Redna Coaching Srečanja 1:1 po dogovoru

Od 5 do 7 Coaching srečanj.

Popoln program, ki je usmerjen v vaše karierne izzive.

Osredotočeno delate na vaših Kariernih izzivih.

Uvodno srečanje.

Celovit pristop s coaching orodji in tehnikami.

Integrativen Karierni pristop.

Poglobljen Načrt Kariernih odločitev.

Zaključno srečanje v izbranem okolju.

Stalen dostop do Coacha za ohranitev vašega zagona.

Dogovorjena srečanja potekajo on line in/ali v živo.

Coaching, ki dela za Vas!

REZERVIRAJTE POGOVOR

Rezervirajte Zaupen pogovor. Pogovorili se bomo o vaših Izzivih, o tem na čem bi radi delali.

SINERGIČEN START

Ustvarimo zaupen prostor, definiramo oblike zavezništva in opredelimo merljive načine spremljanja vašega napredka. Dogovorimo redna coaching srečanja.

DOSEGANJE CILJEV

Opredelimo Cilje, naredimo Načrt najboljše poti za Vas, ki pomaga uresničiti Vaš Cilj. Delamo z roko v roki na rednih coaching srečanjih.

FAQ

Biti odličen na karierni poti ne pomeni, da ste dosegli že vrh lestvice. Gre za pozicioniranje vaše severne Zvezde, da gre za kontinuiran razvoj in upravljanje vaše karierne poti, pospeševanje le-te in s tem tudi vaše poslovne uspešnosti.

 

Ni lahka naloga narediti uspešno kariero, v to ste vložili ogromno truda, umetnost jo je držati in še vedno ostati pri razumu! Pogosto se niti ne zavedamo, da smo na avtopilotu in da bi lahko dosegli še boljše rezultate. Tako kot športnik potrebuje trenerja, da doseže vrhunsko zmogljivost, vam coach pomaga previdno prepoznati omejujoča prepričanja, razbliniti neresnice, ki vas blokirajo in Vas podpre pri nastavitvi razvojnega kariernega koraka.

 

Delujemo kot katalizator, maksimiziramo vaš potencial v smeri zadovoljitve vaših potreb skladno z vašo vizijo in strateškimi cilji.  

Ko se podate z mano na coaching potovanje … hodim(o) z ramo ob rami. Vaši cilji postanejo moji cilji in Vaš uspeh je moj uspeh. Torej, tudi ko nisem z vami, sem tukaj za vas, dosegljiva preko telefona ali po elektronskem mediju.

Pomembno je, da ostanemo v stiku med srečanji. S tem ohranite zagon in fokus, ter zagotovite, da kontinuirano rastete in korakate proti cilju.

Z vašim mandatom bom redno preverjala, kako stvari potekajo, ali se izzivi rešujejo ali pa vas bom razveselila z vzpodbudo za Naprej.

Vaša pot rasti je povezana s partnerstvom in moje stranke pravijo, da ta tehnika omogoča večji napredek in resnično gre hitreje.

Coaching prinaša rezultate, če ste pripravljeni vložiti čas, se osredotočiti na svojo največjo priložnost, se redno preverjati s seboj in deležniki.

Poleg teh oprijemljivih dejanj so ljudje, ki dosegajo najboljše rezultate s coachingom, pogumno zagnani, disciplinirani in vztrajni. Z drugimi besedami so pripravljeni vložiti čas in energijo ter se osredotočijo na svojo Rast, Napredek, Učenje ter korakajo k Cilju. Vaš Uspeh je v veliki meri odvisen tudi od Vas.

Na tej poti vas bom kot Coach podprla z vsem znanjem in srčno naravnanostjo, da dosežete kar želite.

Ja, coaching je investicija v sebe, finančna naložba v vaše življenje, v vašo karierno pot in vaš uspeh. Morebiti investicija za koga res predstavlja izziv, lahko pa poleg dodane vrednosti, ki jo dobite v Coaching procesu, ponudim še dober plačilni načrt.

Moj Cilj je, da čim več ljudi živi polno, izpolnjujočo karierno pot in navdihujoče življenje v ravnotežju osebnega z poslovnim.

Večina strank se odloči za “on Line” srečanja preko aplikacije Zoom. Srečanje traja 60 minut. V sozvočju dogovorimo termine s časovnim okvirjem srečanj, ki vam najbolj ustrezajo. Nekaj srečanj lahko poteka tudi v naravnem okolju, odvisno od vaše teme in želje.

Z namenom, da še dodatno pospešimo proces je možno imeti 3 zaporedna srečanja v mediteranskem okolju. Skratka, vse v sozvočju z vami, vašimi željami, časovnimi možnostmi, s fokusom napredka in Cilja.

Vi upravljate z vašim življenjem. Vi določate temo in hitrost. Skupaj je vožnja varna in zaupna.

Veselim se srečanja in sodelovanja z vami.