Zakaj izbrati mene? Za vašega uspešnega partnerja!

Ker hodim z Vami, v vaših čevljih.

Preplula sem številne osebne in poslovne nevihte. Posadke so vedno Uspešno in Varno priplule v pristan.

Zakaj izbrati mene za partnerja vašega uspeha?

Osebni in poslovni svet resnično predstavlja veliko različnih izzivov.

Moja ekspertna znanja so podprta z dolgoletnimi izkušnjami iz različnih poslovnih in kulturnih okolij tudi mednarodnimi. Zato razumem dinamiko. Razumevanje lokalne in globalne vizije in strategije, vrednot in kulture pomeni, da cenim različne perspektive kar lahko bistveno spremeni vašo hitrost delovanja.

Zasedala sem različne pozicije in vloge (delodajalca in delojemalca). Zato vas lahko celovito in strokovno podprem z vprašanji in tehnikami po vaši meri. Naj si bo to vaša pot rasti, preoblikovanje, nadgradnja osebne, karierne ali poslovne poti, pri postavljanju novih cilljev, pri zaključku karierne poti, tudi predčasne ali pri drugih osebnih vprašanjih, ki vas trenutno nagovarjajo.  

 

Ste lastnik podjetja, imetnik franšize ali kapetan gospodarske družbe, senior vodja, raziščite svoje slepe pege in omejujoča prepričanja. Podporo lahko nudim tudi  vaši organizaciji pri ustvarjanju in obvladovanju sprememb, razjasnitve vrednot, poslanstva, delo na ciljih in strategijah pospešene rasti in učinkovitosti vašega tima.

Tu vam lahko pomagam.

Na strukturitan in merljiv način vnašam kisik, kar je lahkotno za vašo Evolucijo.

Ni me strah pri postavljanju zahtevnih vprašanj.
Moj slog je dinamičen, prilagodljiv, pronicljiv in varen. Osredotočam se na prednosti in rešitve. 

Ko razumete kaj vas zadržuje, motivira kot posameznika, začneva delati na postavljanju ciljev, kreiranju NAČRTA, ki temelji na partnerstvu.

Učinkovit coaching dodaja svež veter v vaša jadra!

Kako?

Celovito z izkušnjami iz sveta različnosti. 

Podprem Vas z coaching vprašanji, tehnikami in orodji, da navdihnete sebe in druge za Uspeh. Na vašo željo tudi z ekspertnimi znanji in praktičnimi izkušnjami.

Vse to omogoča Varen prostor za krmarjenje do željenega. 

Ključno je dvigniti samozavest za razbijanje omejujočih prepričanj, morebitnega zastoja, da se zavrtite v ritmu NAPREJ. 

Ste pripravljeni?

Zaupanja vredno ozadje.

Sem univerziteno diplomirana sociologinja, Poslovni&Karierni Coach, Mediator, Consultant za področje managmenta človeških virov in kulture medosebnih odnosov. Sem članica Mednarodne coaching federacije (ICF) – vodilne svetovne organizacije za coache in coaching z visokimi standardi.

 

Zasedala sem različne pozicije.

(CEO) kar mi omogoča različne perspektive kako izgleda globalni svet. Kako usklajevati osebni in poslovni svet, izzive doseganja in preseganja poslovne rasti in rezultatov.  Zato razumem hojo v čevljih lastnika podjetja, managerja … in ni lahko pri tem ohraniti zdravo pamet. 

s poudarkom na kariernem razvoju, zaposlovanju in snovanju strateške HR funkcije s poudarkom na svetovanju notranjemu vodstvu in ostalim ključnim kadrom. Zato Razumem izzive zaposlenega na vseh nivojih kot tudi izzive ključnih deležnikov rasti v organizaciji. Razumem gradnjo, rast in ohranjanje karierne poti. 

 Individualno svetovanja osebam v stiski, osebam s posebnimi potrebami in njihovim družinskim članom pri kreiranju osebnih načrtov. 

Strokovni Nazivi:

  • Fakulteta za družbene vede. Naziv: univ. dipl. sociologinja, kadrovsko menedžerske smeri.

Certifikati:

  • Glotta Nova, Slovenia; ACTP International Coaching Federation accredited COACH TRAINING PROGRAM. Naziv: COACH of the Art and Science of Coaching.
  • Glotta Nova, Slovenia; CCE, ICF Continue coach education; Business Coaching. 
  • Inštitut za mediacijo Concordia, Slovenia, naziv Mediator, program usposabljanja skladen s standardi Združenja mediacijskih organizacij  MEDIOS.
  • Stokovni izpit za samostojno opravljanje nalog za področje socialnega varstva.

DOBRODOŠLI V VAREN PROSTOR ZAUPANJA, STROKOVNOSTI S SINERGIJO ZAVEZNIŠTVA

Dosledno spoštujem Etični kodeks Mednarodne Coaching Federacije (International Coaching Federation – ICF).

Coaching katerega ste deležni v celoti upošteva Etični kodeks Mednarodne Coaching Federacije (ICF), katerega ČLAN sem. To pomeni, da izvajam predpisane standarde vedenja, ki so skladni z temeljnimi vrednotami in etičnimi principi Mednarodne Coaching federacije,  kar je moja zaobljuba kot člana ICF.

Skladno z Etično zaobljubo kot profesionalni Coach ICF-a dosledno spoštujem etične in zakonske obveznosti do svoje(ih)stranke(strank) in naročnikov, kolegov in do splošne javnosti vključujoč tudi odgovornost, odgovorno uporabo in izvajanje Coachinga. 

Skladno  z določili Etičnega kodeksa ICF Coachinga :

  • So stranke odgovorne za svoje lastne izbire hkrati pa Coach razvija in ohranja prožno in varno miselno ravnanost.
  • V procesu Coaching-a so ustvarjamo odnos, ki temelji na Dogovoru.
  • Sleherno Coaching srečanje neguje zaupanje in varnost, ki vam omogoča svobodno izražanje, vzajemno spoštovanje in zaupanje.
  • Poleg ustvarjanja Zavedanja spodbujam vašo Rast in v Zavezništvu z Vami oblikujeva merljive korake podpore in spremljanja vašega napredka.
  • Zavezujem se, da kot zaupanja vreden partner Coach sem vedno osredinjena na Vas. Uporabljam odprt, prožen, prizemljen slog.

Veselim se sodelovanja z vami.