POSLOVNI COACHING S TRAJNOSTNIM UČINKOM​

Delajte v partnerstvu, da dosežete Poslovni Cilj s trajnostjo učinkovitega vodenja.

POSLOVNI COACHING S TRAJNOSTNIM UČINKOM

Delajte v partnerstvu, da dosežete, presežete Poslovni Cilj s trajnostjo učinkovitega vodenja.

Delajte v partnerstvu, da dosežete, presežete Poslovni Cilj s trajnostjo učinkovitega vodenja.

Poslovni coaching sprosti vaš potencial in vašo poslovno pot dvigne na višjo raven. Osredotočen je na vaš profesionalni razvoj in s tem tudi na razvoj organizacije. Omogoča Vam trajno in vzdržno napredovanje.

Bodisi, da iščete rešitev, ki vam bo pomagala premagati zahtevno situacijo ali spremeniti slog vodenja, doseči in preseči vaše poslovne cilje je ključna beseda vašega poslovnega coaching potovanja trajnostni učinek.  

Zagotovite si trajnostni učinek vodenja v vseh kotičkih in na vseh nivojih vaše organizacije. Izostren pogled vodenja kot kolektivni izziv za izboljšanje učinkovitosti vaše posadke, spreminjanje statične vloge na višjo raven vodenja, osredinjenje dodane vrednosti na osebno raven vodenja s pridihom življenjske moči, ravnotežja in napredka Vam odpre in podpre voditeljske potenciale. Tako plujete s polno odprtimi jadri skozi vašo poslovno pot.

Skupaj pripravimo celovit Akcijski načrt, podprt z vsemi orodji, ki obsega naložbo v Zaupanje, fokus v Uspeh in povečanje Agilnosti za poslovno Rast in Napredek.

Naložba v Zaupanje.

Osredotočenost na samozavedanje in povratne informacije kritičnih deležnikov, ki lahko spremenijo vaš pogled, saj je šele takrat možen korak za povečanje potenciala, ki je uresničljiv.

Naložba v Uspeh s Fokusom.

Naložba v razvoj osebnega stila vodenja pomeni osredotočenost na praktične načine, kako povečati uspešnost vodenja za prihodnost in s tem doseči merljiv Uspeh v tveganem in spreminjajočem okolju.

Naložba v povečanje Agilnosti.

 V zavezništvu  raziskujemo reševanje vaših izzivov za povečanje odzivnosti, odločnosti in učinkovitosti v simbiozi ravnotežja za preboj poslovnih rezultatov.

Delam s posamezniki, z organizacijami in podjetji, ki so razvojno naravnana in usmerjena v Rast, še posebej pa so mi blizu franšizna in družinska podjetja.

Delam 1:1 z managerji na vse nivojih, managerji v tranziciji in managerji začetniki, ki:

  • želijo utrditi ali nadgraditi obstoječo poslovno pot,
  • želijo dodatno raziskovati in razvijati voditeljstvo, poslovno in karierno rasti,
  • se soočajo z zahtevno situacijo in bi radi delali na prioritetah, ter vodenju z namenom in biti pristen,
  • želijo rasti v vlogi voditelja in so na začetku poslovne poti,
  • se počutijo, da so obtičali v svojem trenutnem položaju,
  • bi radi obravnavali določeno temo glede na pozicijo, ki jo zasedajo,
  • managerji, tako z začetniki kot tudi senior managerji, ki želijo tudi v zlatem obdobju poslovne poti ohraniti ravnotežje in se pripraviti na upokojitev,
  • s strokovnjaki in specialisti, ki želijo prepoznati potencial vodenja in se uspešno dvigniti na višji nivo.

Na splošno delam z ljudmi in organizacijami, podjetji, ki so razvojno naravnana za preboj tako do sebe, kot tudi do okolice in sledijo visokim standardom.

RAST, UČINKOVITOST IN UŽITEK SO NELOČLJIVI POVEZANI

Razvojno naravnano Poslovno potovanje je prepleteno s koraki:

Skrbno bomo skupaj oblikovali vaš razvojno naravnan Akcijski načrt poslovnega Coaching potovanja. Glede na vašo glavno temo, na čem bi želeli konkretno delati, da se poslovni rezultat vašega vodenja … na primer podvoji. Predhodno boste utrdili zavedanje o vaših prednostih, prepoznali vaše profesionalne vrednote, poslanstvo, veščine, lastnosti, ključne dosežke kot tudi slepe pege.

V kolikor poslovni Coaching poteka pod okriljem vašega podjetja ste deležni tehnik dvojne kalibracije cilja med ključnimi deležniki, kar še pospeši korake učinkovitosti v okviru vašega poslovnega okolja.

 Sledijo zaporedna coaching srečanja. Dinamika in časovna determinanta srečanj je usklajena z vami glede na vaše potrebe in časovno razpoložljivost, kot tudi s pričakovanim trajnostnim Ciljem Coaching potovanja. Skupaj ustvarimo varen prostor in konkretno naravnamo vsebino Zavezništva.

Znotraj posamičnih coaching srečanj ste deležni kreativnih orodij, tehnik in vprašanj, ki so usmerjena glede na temo. Z ustvarjeno obojestransko sinergijo in fokusom, ter odgovornim pristopom bo vsako Coaching srečanje visoka dodana vrednost. Kolikšna bo stopnja dodane vrednosti je v veliki meri odvisno tudi od Vas – od vaše naravnanosti in odgovornosti. Zavezujem se, da bom naredila vse, da sledim vaši »agendi« v coaching srečanju in Akcijskemu načrtu za dosego pričakovanega rezultata.

Globoki potopi v vaš Izziv vam bodo omogočili razvoj in nadgradnjo veščin vodenja, postavljanje jasnih Ciljev in prioritet na individualni ter kolektivni ravni, kar še pospeši vašo avtentičnost in višjo stopnjo kalibriranja z vašo posadko. Vse v fokusu Razvoja. Ves čas sledimo konkretnemu rezultatu napredka.

Dobili boste odgovore na vprašanja: Katera karierna pozicija je najboljša za Vas? Kaj želite razvijati in česa ne želite več v svoji sedanji ali prihodnji vlogi? Kje se nahaja vaša slepa pega pri vodenju, katere navade okrepiti? Kaj v receptu dodati in kaj spremeniti? Kakšno je vaše ravnotežje, kako izboljšati vaš »time line managament« …, kako povečati učinkovitost vaše posadke, kaj začeti na novo, kaj opustiti, kako evolucijsko preoblikovati morebitni zastoj …ne glede nato ali bomo delali na tem ali onem, delali bomo z ramo ob rami.

Raziskati tudi zunanje dejavnike. Ta perspektiva vas podpre v razumevanju vplivov zunanjega okolja, pripravo na spremembe v nepredvidljivem okolju, ki ima vpliv na vaše vodenje in doseganje poslovnih rezultatov. Uporabili bomo vse zunanje in notranje vire.

Mesečno boste deležni informacije o vašem Napredku z merljivimi parametri, da ohranite Zagon. Obenem se pripravimo tudi za Naprej. Korak za korakom v skladu z vašo opremo in fokusom.

In Ves ta čas bomo delali tudi na gradnji mostu med osebnim in poslovnim svetom. Z vašim mandatom seveda.

Na tem potovanju boste torej okrepili zavedanje, odkrili in krepili veščine stanovitne učinkovitosti vodenja,  zgradili prožne odnose, uveljavljali spremembe na sodelovalen način, gradili sinergijo in dosegli poslovni rezultat z učinkovitim, naprednim, avtentičnim vodenjem vaše posadke.

Tudi, če ste v zastoju ga boste lahko evolucijsko preoblikovali v Napredek.

Moj slog je neposreden, odprt, dinamičen, podprt z direktnimi vprašanji in skrbno izbranimi orodji.

Odgovori za vse vaše izzive so Vaši saj izključno Vi upravljate vaše življenje.

Z učinkovitim coachingom dodajte svež veter v vaša jadra.

Glede na vaše Cilje bomo skupaj ustvarili celovit Akcijski načrt z vsemi orodji, ki jih potrebujete za Uspeh in delali na tem z ramo ob rami.

PREMAGAJTE VAŠE POSEBNE IZZIVE

Redna Coaching Srečanja 1:1 po dogovoru

3 mesece

Popoln program, ki vam omogoča več globokih potopov tam, kjer najbolj potrebujete.

Osredotočeno delate na rešitvi vaših Izzivov.

3-smerno usklajevalno uvodno srečanje.

Poglobljen pristop 1:1 s coaching orodji in tehnikami za pripravo Akcijskega načrta.

Prilagojen Akcijski načrt.

Coaching srečanja 1:1 vsake 14 dni oziroma po dogovoru.

Stalen dostop do Coacha za ohranjanje zagona.

Mesečno merjenje vpliva napredka.

Zaključno srečanje.

Dogovorjena srečanja potekajo on line in/ali v živo.

POPELJITE VAŠO POSLOVNO POT/VODENJE NA VIŠJO RAVEN

Redna Coaching Srečanja 1:1 po dogovoru

6 mesecev

Popoln program, ki poglobi  vaš  poslovni razvoj na naslednjo raven.

 Osredotočeno delate na poslovnem razvoju višje ravni.

3-smerno usklajevalno uvodno srečanje.

Poglobljen pristop 1:1 s coaching orodji in tehnikami za pripravo Akcijskega načrta.

6 intervjujev s ključnimi deležniki.

Prilagojen Akcijski načrt.

Coaching srečanja 1:1 vsake 3 tedne oziroma po dogovoru.

Stalen dostop do Coacha za ohranjanje zagona.

Mesečno merjenje vpliva napredka.

Zaključno srečanje.

Dogovorjena srečanja potekajo on line in/ali v živo.

Coaching, ki dela za Vas!

REZERVIRAJTE VAŠE COACHING POTOVANJE

Rezervirajte Zaupen pogovor. Ugotovite ali je poslovni coaching za vas in ali smo sinergični. Pogovorili se bomo o vaših Izzivih, o tem na čem bi radi delali.

SINERGIČEN START

Ustvarimo zaupen prostor, definiramo oblike zavezništva in opredelimo merljive načine spremljanja vašega napredka. Dogovorimo redna coaching srečanja.

DOSEGANJE CILJEV

Opredelimo Cilje, naredimo Načrt najboljše poti za Vas, ki pomaga uresničiti Vaš Cilj. Delamo z roko v roki na rednih coaching srečanjih.

FAQ

Biti uspešen Vodja ne pomeni samo priti na vrh. Gre za nastavitev, kalibracijo s samim seboj in posadko, okoljem, spremembami, za navdihujoče soustvarjanje vizije, učinkovito in pozitivno vključevanje kritičnih deležnikov ter razvoja vaše prisotnosti v smislu naravnega pospeševanja, doseganja rezultatov, izklopa morebitnega avtopilota. Ni lahko ob vsem tem ostati v ravnotežju in ohraniti zdravo pamet z odprtimi očmi. Vi ste kapetan in vaše vodenje je ključna navigacija za vaše podjetje, vašo posadko.

Coach deluje kot katalizator in maksimizirate rezultate z usklajevanjem vaših Prednosti in Razvojem vašega potenciala v skladu s strateškimi cilji in potrebami.

Coaching prinaša rezultate, ko ste pripravljeni vložiti čas, se osredotočiti na svojo največjo priložnost, in se redno preverjati s seboj in ključnimi deležniki. Poleg tega so odlični vodje zagnani, skrbni, usmerjeni v samorazvoj in samoorganizacijo. Ob tem pa so tudi disciplinirani, vztrajni, preprosti in pogumni.  Vaš Uspeh je v veliki meri odvisen tudi od Vas. Razumem kako je biti v vaših čevljih to pot sem tudi sama prehodila. Na tej poti vas bom kot Coach podprla z vsem znanjem in srčno naravnanostjo. Z drugimi besedami Rasti in Uveljavljati Znanje ter ob tem tudi Uživati.  

Ko se podate z mano na coaching potovanje … Hodim(o) z ramo ob rami. Med srečanji sem dosegljiva po telefonu ali po elektronskem mediju. Pravzaprav je pomembno, da ostanemo v stiku med srečanji. S tem ohranite zagon in fokus, ter zagotovite, da kontinuirano rastete in odločno korakate proti cilju.

Z vašim soglasjem bom tudi redno preverjala, kako stvari potekajo, ali se izzivi rešujejo ali pa vas bom razveselila z vzpodbudo za Naprej. Vaša pot rasti je povezana s partnerstvom in zaupanjem. To omogoča večji Napredek. Resnično gre hitreje in lahkotneje.

DANES JE Vaš prvi Korak k pričakovanemu Rezultatu ter Vaši naložbi s Premikom v Napredek in Moč!

REZERVIRAJTE VAŠE COACHING POTOVANJE

Rezervirajte Zaupen pogovor.

Ugotovite ali je POSLOVNI coaching za vas in ali smo sinergični.

Pogovorili se bomo o vaših Izzivih, o tem na čem bi radi delali.